Tuesday, January 10, 2012

Jalutamas


  ..koeraga pikemale ringile minnes hiilib mul seljataga kindlasti ka üks kollane karvakera, kes alguses märkamatult mööda su jälgi kõnnib ja siis mingil hetkel, kui kodu piisavalt kaugel on, oma nurrumootori lahti lööb ja endast jalgade ümber keerutades märku annab. Tahtmine on suur,  aga kass on üsna laisk jalutaja, liiga pikalt jalgu kulutades, otsustab ta rohkem mitte liikuda ja väljendab oma pahameelt üsna häälekalt kräunudes. Koju tagasi ka üksi ei lähe, tuleb suure vaevaga jalgu lohistades järgi ja "jutustab" sulle terve tee oma kurblaulu, ise igal võimalusel ennast pikali visates, et saaks äkki süles reisida. Kui ots kodupoole keerata on taas vaikus ja samm reibas.. jalutame lumesajus koju tagasi...

7 comments:

  1. see kassiga on ikka viimasepeal! lisaks meeldivad mulle punased kassid hullupööra. endal oli ka eelmine punane. aga läks rebaste juurde :(

    ReplyDelete
  2. Kõik tundub väga tuttav - lumine mets, koeraga jalutamine, kassi tujukus... ainult meie kass on valge. Ka valged kassid ei viitsi pikalt jalutada ja kukuvad ühel hetkel häälekalt hädaldama.

    ReplyDelete
  3. sellised need kassid on ;)
    väga mõnusad pildid, eriti see kassiga

    ReplyDelete
  4. Me eelmised kassid langesid ka ilmselt kellegi saagiks, kohe mõlemad korraga kadusid, väga jube.

    Üks nendest eelmistest, hüppas ühel talvel mulle lihtsalt riiete külge kinni ja ronis õlale nurru lööma, kui enda jalad enam ei jaksanud ja kõri kähedaks muutus.

    Nii et vist sellised need kassid on jah, kuigi meie kahest, valget värvi, on koguaeg vait kui sukk, isegi tuppa saamiseks ei karju, vaid teeb lihtsalt ukse ise lahti :)

    ReplyDelete
  5. Sa oled kirjeldanud minu kassi. Ainult on tema on valge (ja suur lobiseja). Ilusad meeleolukad pildid

    ReplyDelete
  6. See ei ole kass, see on tiiger :)
    (Ma tegelikult ka otsisin piltidelt kassi) :)

    ReplyDelete
  7. Kodustatud minitiiger on jah ainult keskmisel pildil:) Valge kassiga saaks vist seda "otsi kassi" fotot teha küll. Linde ta petab aegajalt ära, istudes lumise puu otsas liikumatult, õnneks lind ligemalt ikka saab aru, nii et väga efektiivne see meetod tal pole. Aga no võib olla on tal hoopis mingid muud eesmärgid, kes seda teab. :)

    ReplyDelete