Tuesday, April 26, 2011

Lemmik aeg aastast

Mmm mõnus...   Soe on ja on mu üks lemmikuid aegu aastas, rohi hakkab kasvama esimesed õied, kõik on õrnalt roheline...kõik see suur ja mõnus soe suvi on ees kogu oma hiilguses.
Tõesti, öösel kassi tuppa lastes, oli selline suveöine lõhn õues, nuuskisin tükkaega ukse peal.

Ja konnad tiigis alustasid nädalavahetusel koorilaulu. Nüüd juba pool tiiki kudu täis-see aasta kohe kahes kohas ja üldse oli palju konnasid kuidagi.  Mulle see ka väga meeldib, sest kui ikka sadakond konna korraga koos tiigis krooksuvad, siis kostub see sellise mõnusa podisemisena ja kui ligemale lähed siis kaovad kõik sulps-sulps vee alla ja täielik vaikus. Kaks sammu tagasi ja jälle ninad välja ja podin algab.





Nüüd õitsevad ka meil sinililled ja ülased juba pool nädalat.Täna lisandusid ka nartsissid lõpuks. Siin millegi pärast ei kasva metsaaluses sinililli mitte ühtegi. Need paar õit siin tekitavad tahtmise Saaremaale sõita, kus on sinililli mõnes kohas ikka palju, kohe nii palju et ülemõistuse palju. Nagu muinasjutumets-ülased ja sinililled segamini nii kaugele kui silmad ulatavad.

Meil algas täna ka kasvuhoone ehitamine. Saabus materjal ja vundamendi osa sai mehe poolt tehtud.
Loodame, et saab kiirelt valmis:)

Tomat Varto´l on kõikidel esimesed õiealged küljes. Taimed on päris ilusad, usun et kasvaksid ka aknalaual üsna ilusasti, pole välja veninud ega midagi. Väetan neid nüüd mingisuguse vedela maheda bioväetisega, mille bauhofist ostsin.

Ilm on ikka veel ilus, täna lausa suviselt soe 20 kraadi kindlasti, isegi kannatas õhtul õhukeste riietega õues olla.

No comments:

Post a Comment