Tuesday, March 22, 2011

Kevad käes

 Päeva pluss oli, et sain omanikuni aidata ühe toreda noore, ilmselt laika sugemetega, koera, kes ilmselt oli suures kevade tuhinas natuke hoogu läinud ja kaotsi läinud oli teine nagu peata kana jooksis ja nuuskis kuis aga jaksas. Kutsusin ta enda juurde, kahmasin ta kaasa ja seisin vast kaks minutit kohaliku poe ees uurides inimestelt, kas keegi teab kelle koer võiks olla, kui omanik juba autoga mööda sõites meid märkas.  Kiirelt koer autosse, tänas ja minekut, ei saanudki ma suuremaid seletusi kui kaua ta juba kadunud oli ja mis põhjustel, aga mul oli tõesti hea meel, et koer sai turvaliselt omanikuni enne kui midagi juhtuda oleks võinud. 

Aga eelmine nädal oli siin ka üks koertega seotud üritus, kuhu ka meie uudistama läksime, nimelt oli see seotud kelgukoertega, sealt ka pildid



Esimene kevadpäev algas ja lõppes lõpuni pilves ja temperatuuri ei olnudki ehk siis null kraadi ja kohati vist natuke miinusepoole rohkem.
Esialgu sõites siit mööda maanteed Paide poole hakkas justkui lörtsi lubama, mis aga kiirelt imepeeneks uduvihmaks üle läks ja ka tuul oli üsna vali.
Kruusatee Pärnu poole on juba puhtaks sulanud, nii et linnas vaadatakse kui mingit lohakat, kel pole auto pesemisest õrnematki aimu:)

No comments:

Post a Comment