Saturday, March 19, 2011

Taimed vallutavad aknalaudu



Tomatid kasvavad päris kenasti, tundub et idanesid ikkagi kõik seemned. Kui alguses oli kolm taime siis on nüüd neid vähemalt kümme, ei raatsi nagu ära ka visata neid nunnusi karvikuid, nii et vaatan kuidas kasvavad ja kui korralikud siis saavad mõned ehk kuskile mujale elama kolida.

Paar taime paprikat ja teravat pipart panin ka 2.märtsil turbabriketti sisse, nüüd panin igaksjuhuks nad juba potti ja  mulda ümber, kuna too brikett kippus kiirelt ära kuivama.

Paprika taimi loodan ikka kevadel juurde osta, kuna nad mulle väga meeldivad. Tšilli läheb mehele hästi peale ja tänu nendele taimekestele on ta nõus mulle kasvõi mitu kasvuhoonet ehitama :)
Mul ongi nüüd vaja hakata juba kuidagi planeerima neid istustuskohti ja koguseid, kuna see kevad kipub alati kuidagi ootamatult tulema, siis oleks hea kui kiirel ajal oleks vähemalt köögiviljaaeda puudutav plaan selge.

Ma ei suuda otsustada, kas panna taimed suurtesse kottidesse/pottidesse, või ikkagi traditsiooniliselt peenrasse. Kuna muld tuleb niikuinii kuskilt tuua siis seda enam ei oska seisukohta võtta.

Petuuniad, ainukesed lilleseemned, mis mulda panin, on ka oma mikroskoopilisest suurusest peaaegu sentimeetristeks sirgunud:) Ei teagi kohe mida nendega ette peaks võtma, kuidas neid istutama või kuidas või millal jaotama...

No comments:

Post a Comment